diumenge, 15 de febrer del 2015

ANEM AL CINE! :D

30/01/2015

Feia més d'un mes que no veia a la Saida ja que estava de vacances de Nadal al Marroc. Per fi, avui ens hem tornat a veure, i d'una manera molt especial.

Avui hem anat al cine! La Saida hi ha anat per primer cop i ha estat molt divertit tot plegat. Mentre feiem el viatje de Bonavista a Tarragona li he comentat que feia molt que no ens veiem i que ja la trobava a falatar. La seva resposta a estat: "jo també".

Podria dir que es el primer cop que la Saida em mostra una mínima emoció o sentiment ja que mai parla per exemple de les relacions amb la seva família o companys, a vegades li pregunto sobre això però només sap dir-me que s'hi porta bé.

Com que hem arribat a Tarragona aviat, hem donat una volta per el Parc Central ja que la Saida no hi havia entrat mai i ens hem comprat una pulsera igual per a les dos.

Hem decidit anar a veure "Paddington" al cinema. Hem comprat crispetes dolçes que li agraden més a la Saida i ens hem trobat a la mateixa sala a la Natàlia i la Fatima, una parella de mentora i mentorada del projecte, i com que hi havia molts seients lliures, hem pogut seure juntes!

La Saida m'ha dit que li ha agradat molt, que la pantalla era molt gran i que vol que hi tornem.

Ha estat una tarda molt bonica!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada