diumenge, 15 de febrer del 2015

CARNAVAL AMB ROSSINYOL!

13/02/2015

Aprofitant que demà és carnaval, algunes mentores del projecte hem decidit fer un taller de maquillatje.

Quan hem arribat al cole, hem anat al pati, ja que la Natàlia (mentora) ha portat berenar per a tots! Hem parlat de que es difressaràn demà els mentorats. Anàven tots molt guapos, ja que al cole s'havien disfressat de la gala dels oscars.

Parlant entre tots, hem decidit que fariem un joc, cada mentor pintaria la cara al seu mentorat i viceversa. El joc constava en que un cop maquillats tots, haviem de donar pistes a la persona per a que esbrinés de què anava maquillat. Com que teniem temps, ens hem desmaquillat i ho hem tornat a fer, aquest cop escollint mentor i mentorat a l'aztar. Ha estat divertit. La Saida m'ha pintat de vampir i jo a ella de Zombie, ja que m'ha dit que volia un maquillatje que fes por.

Quan hem acabat, ens quedava una estoneta i hem anat tots junts a un parc nou de bonavista on ens ho hem passat molt bé fent carreres per els tobogans, fotos etc..

Sempre que quedem amb més mentors i mentorats ens ho passem bé, i avui, segons les respostes dels nostres mentorats, ens ho hem passat molt molt bé!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada