dilluns, 13 d’abril del 2015

LA SAIDA CONEIX EL MEU PIS!

8/04/2015

Fa dues setmanes, la Saida em va explicar que la seva germana li havia donat el seu mp3 i que si jo li podria posar música ja que ella no té internet a casa per a descarregar-se cançons. Vaig pensar que podríem fer-ho juntes, per tant avui he portat a la Saida l meu pis i hem escoltat música, descarrega't cançons i ens hem pintat les ungles.

M'ha donat la sensació que Saida estaba molt cómoda i altre cop hem pogut parlar de coses personals així com ja no m'és necessari preguntar-li una cosa molts cops per a que m'ho expliqui ja que ara tenim confiança suficient com per a que ella mateixa pugui explicar-me detalladament el que ha fet durant la setmana santa per exemple.

Finalment hem parlat del tancament del projecte, de que queda un mes just i m'ha dit que no vol que s'acabi i que li fa pena. A mi em passa exactament el mateix. De fet, avui ens ha passat el temps volant i com diu la Saida, tant de bó quan t'ho passes bé com a l'estiu el rellotge anés a poc a poc.






ANEM AL PONT DEL DIABLE!

27/03/2015

Aquesta setmana la Carla i jo vam pensar que podríem portar a les nostres mentorades al pont de diables, una construcció arquitectònica molt important a Tarragona on ni la Saida ni l'Andrea hi havien estat mai,

Sempre que fem coses les 4 juntes ens ho passem molt bé!!

Avui hem fet fotos, hem berenat al pont i hem ajudat a la Carla a fer un vídeo.





CINEMA I SINCERITAT.

18/03/2015

Feia dues setmanes que no veia a la Saida per a diferents problemes i imprevistos amb les trobades, per tant, avui he pensat en fer el que més li agrada: anar al cine.

Abans que comencés la pel.licula hem anat a berenar i hem pogut parlar de moltes coses amb plena sinceritat. Saida m'ha parlat de que va a diferents serveis sanitaris i hem parlat de la importància d'anar a totes les cites encara que no sigui de bon gust.
També hem parlat de diners, de que és molt important estalviar i com en una casa hi ha persones que es preocupen per ells i d'altres que no.

Ha estat una tarda molt agradable on les dues ens hem sentit còmodes per explicar-nos coses molt més personals.