diumenge, 15 de febrer del 2015

CARNAVAL AMB ROSSINYOL!

13/02/2015

Aprofitant que demà és carnaval, algunes mentores del projecte hem decidit fer un taller de maquillatje.

Quan hem arribat al cole, hem anat al pati, ja que la Natàlia (mentora) ha portat berenar per a tots! Hem parlat de que es difressaràn demà els mentorats. Anàven tots molt guapos, ja que al cole s'havien disfressat de la gala dels oscars.

Parlant entre tots, hem decidit que fariem un joc, cada mentor pintaria la cara al seu mentorat i viceversa. El joc constava en que un cop maquillats tots, haviem de donar pistes a la persona per a que esbrinés de què anava maquillat. Com que teniem temps, ens hem desmaquillat i ho hem tornat a fer, aquest cop escollint mentor i mentorat a l'aztar. Ha estat divertit. La Saida m'ha pintat de vampir i jo a ella de Zombie, ja que m'ha dit que volia un maquillatje que fes por.

Quan hem acabat, ens quedava una estoneta i hem anat tots junts a un parc nou de bonavista on ens ho hem passat molt bé fent carreres per els tobogans, fotos etc..

Sempre que quedem amb més mentors i mentorats ens ho passem bé, i avui, segons les respostes dels nostres mentorats, ens ho hem passat molt molt bé!




ANEM AL CINE! :D

30/01/2015

Feia més d'un mes que no veia a la Saida ja que estava de vacances de Nadal al Marroc. Per fi, avui ens hem tornat a veure, i d'una manera molt especial.

Avui hem anat al cine! La Saida hi ha anat per primer cop i ha estat molt divertit tot plegat. Mentre feiem el viatje de Bonavista a Tarragona li he comentat que feia molt que no ens veiem i que ja la trobava a falatar. La seva resposta a estat: "jo també".

Podria dir que es el primer cop que la Saida em mostra una mínima emoció o sentiment ja que mai parla per exemple de les relacions amb la seva família o companys, a vegades li pregunto sobre això però només sap dir-me que s'hi porta bé.

Com que hem arribat a Tarragona aviat, hem donat una volta per el Parc Central ja que la Saida no hi havia entrat mai i ens hem comprat una pulsera igual per a les dos.

Hem decidit anar a veure "Paddington" al cinema. Hem comprat crispetes dolçes que li agraden més a la Saida i ens hem trobat a la mateixa sala a la Natàlia i la Fatima, una parella de mentora i mentorada del projecte, i com que hi havia molts seients lliures, hem pogut seure juntes!

La Saida m'ha dit que li ha agradat molt, que la pantalla era molt gran i que vol que hi tornem.

Ha estat una tarda molt bonica!