dissabte, 13 de desembre del 2014

FEM UN TALLER DE MANUALITATS!

12/12/14

Avui, diferents mentors del projecte Rossinyol hem decidit junt amb els nostres mentorats fer un taller de manualitats tots junts. 

Cada mentor va proposar una manualitat i vam poder-ne fer 3 o 4 cadascú. Tots els mentorats s'ho van passar molt bé.

Aquest taller va permetre que ens coneguéssim tots una mica més i la veritat és que Saida em va dir que li va agradar i jo personalment també m'ho vaig passar molt bé.

De fet, un dels mentorats, el Kevin m'ha dit: "Que bien nos lo pasamos los mentores y mentorados juntos" 

Penso que no dubtarem en tornar a fer una activitat junts més endavant.

Dimecres va ser l'aniversari de la Saida y em va explicar que a la classe la van felicitar i ho van celebrar. Jo li he regalat una petita agenda per el 2015 on apuntarem els dies que quedem, ja que li costa molt recordar-ho cada setmana, però tot i així hi ha coses que si recorda com que jo tinc 40 minuts en cotxe de bonavista al mneu poble quan marxo els divendres, i això em va sorprendre gratament. :)

D'altra banda, vaig poder veure com la Saida canvia el seu comportament quan està en grup, sobre tot si és amb algú que coneix, es torna com més rebelde per dir-ho d'alguna manera, com ja vaig comentar en una altra entrada, quan està sola amb mi és molt "dòcil" però quan estem amb iguals es mostra diferent.

Dimecres que ve anirem a Tarragona a veure les parades de Nadal i la pista de gel!